. Cina 12000w 20000w serat laser mesin motong pabrik jeung suppliers |UNIONLASER

12000w 20000w serat laser mesin motong

Katerangan pondok:

Tipe: Enclosed mesin motong laser serat kakuatan tinggi

merek:UnionLaser

model:  UL3015G

harga:  $18999-$33999

Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral


Rincian produk

Tag produk

Fitur pikeun serat logam mesin motong laser

1. The super gancang format badag serat laser idéal pikeun pamakéan di industri.Alatan sumber laser 20kW, éta cocog pikeun motong papan kalayan ketebalan nepi ka 70 mm.Solusi modéren anu dianggo ngamungkinkeun pikeun ngahemat waktos sacara signifikan sareng ningkatkeun efisiensi sareng efektivitas padamelan.

2. ékstraksi haseup segmented.Mesin boga panutup enclosed, nu ngajadikeun haseup jeung lebu di jero.Adsorpsi anu kuat sacara efektif ngabersihkeun hawa, ngajagi lensa tina kontaminasi.

3. Serat laser 20 kW IPG.IPG YLS-CUT runtuyan sumber laser kakuatan tinggi, ketebalan tina stainless steel, aluminium sarta bahan séjén bisa ngahontal 70mm.

Parameter

Modél UL-3015F H Series
Daérah gawé 1500 * 3000mm
Daya laser 20kw
Jenis laser Sumber laser serat Raycus (IPG pikeun pilihan)
Max iinditan Speed 80m / mnt, Acc = 1,2G
Sasayogian tanaga 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang gelombang laser 1064nm
Lebar Jalur Minimum 0,02 mm
Sistim rak merek YYC 2M
Sistim ranté merek Igus dijieun di Jerman
Rojongan Format Grafika AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistim nyetir Motor Servo YASKAWA Jepang sareng réduksi
Sistim kontrol Sistim motong Cypcut
Gas Bantu Oksigén, nitrogén, hawa
Modeu tiis Cai Chiller sareng sistem panyalindungan
Méja gawé Méja tukeur

 

12000 raycus

Raycus 12000w

  • Efisiensi Konversi éléktro-optik Tinggi
  • Panjang Serat Kaluaran ngaropéa
  • Panjang gelombang sentral: (nm): 1080±5
  • Frékuénsi modulasi maksimum: (kHz): 2

Raytools pokus otomatis motong sirahTanpa adjustment fokus manual.Kisaran pangaturan -10mm - + 10 mm, precision of 0,01 mm mangpaat dina lamun datang ka bahan ketebalan béda (0-20 mm).

bm115
balok gantry

Gantry dijieunna tina aluminium pesawat annealed
Pangwangunan gantry dijieunna tina aluminium pesawat annealed, dibentuk ku kakuatan 4300 ton, achieving unprecedented rigidity.Aluminium pesawat boga loba kaunggulan: rigidity tinggi (leuwih luhur ti beusi tuang), massa leutik, résistansi kana korosi jeung oksidasi ogé karentanan kana machining.

parusahaan UnionLaser

1 Industri hiasanHatur nuhun kana speed tinggi na motong fléksibel tina mesin motong serat laser, loba grafik kompléks bisa gancang diolah ku sistem motong serat laser efisien sarta hasil motong geus meunang ni'mat pausahaan hiasan.Lamun konsumén maréntahkeun desain husus, bahan relevan bisa langsung motong kaluar sanggeus gambar CAD dijieun, ku kituna teu aya masalah dina kustomisasi. 2 Industri mobilSeueur bagian logam tina mobil, sapertos panto mobil, pipa knalpot mobil, rem, sareng sajabana tiasa diolah ku mesin motong logam serat laser.Dibandingkeun jeung métode motong logam tradisional kawas motong plasma, motong serat laser ensures precision éndah tur efisiensi gawé, nu kacida ngaronjatkeun produktivitas jeung kasalametan suku cadang mobil.
3 Industri Iklan  4 Industri parabot dapur 
5 Industri lampu  6 Lambaran ngolah logam 
7 Alat kabugaranP 8 Industri parabot imah 

Pameran

FAQ

Q1: Kumaha upami garansi?
A1: 3 taun jaminan kualitas.Mesin jeung bagian utama (teu kaasup consumables) bakal dirobah haratis (sababaraha bagian bakal dijaga) lamun aya masalah salila periode jaminan.Waktu jaminan mesin dimimitian ninggalkeun waktu pabrik urang jeung generator dimimitian nomer tanggal produksi.

Q2: Kuring henteu weruh mesin nu cocog pikeun kuring?
A2: Mangga ngahubungan kami sarta ngabejaan urang:
1) Bahan anjeun,
2) Max ukuran bahan anjeun,
3) Max ketebalan cut,
4) ketebalan cut umum,

Q3: Teu merenah pikeun kuring indit ka Cina, tapi Abdi hoyong ningali kaayaan mesin di pabrik.Naon anu kedah abdi lakukeun?
A3: Urang ngarojong jasa visualisasi produksi.Departemén penjualan anu ngaréspon kana patarosan anjeun pikeun kahiji kalina bakal nanggungjawaban kana padamelan anjeun.Anjeun tiasa ngahubungan anjeunna / nya pikeun buka pabrik urang mariksa kamajuan produksi mesin, atawa ngirim Anjeun gambar sampel sareng video rék.Urang ngarojong jasa sampel gratis.

Q4: Kuring henteu weruh kumaha carana make sanggeus kuring narima Atawa kuring boga masalah salila pamakéan, kumaha carana?
A4: 1) Kami gaduh manual pangguna anu lengkep sareng gambar sareng CD, anjeun tiasa diajar léngkah-léngkah.Sareng update manual pangguna kami unggal bulan pikeun diajar gampang anjeun upami aya pembaruan dina mesin.
2) Upami aya masalah nalika dianggo, anjeun peryogi teknisi kami pikeun nangtoskeun masalah di tempat sanés bakal direngsekeun ku kami.Kami tiasa nyayogikeun panempo tim / WhatsApp / Email / Telepon / Skype sareng cam dugi ka sadaya masalah anjeun direngsekeun.Kami ogé tiasa nyayogikeun jasa Door upami anjeun peryogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    Nyambungkeun AS

    Pasihan Kami Ngagorowok
    Kéngingkeun Apdet Email