. Cina CNC pipe na plat laser motong Mesin pabrik jeung suppliers |UNIONLASER

CNC Pipa sarta plat Laser Mesin motong

Katerangan pondok:

Tipe:    Piring & tabung serat mesin motong laser

merek:UnionLaser

model:  UL3015F-A

harga: $21999~$28999(ngahubungan kuring)

Garansi:3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral


Rincian produk

Tag produk

Lamun anjeun milih plat & tube mesin motong laser serat?

1. bahan motong anjeun rupa-rupa bahan logam kawas stainless steel, kuningan, aluminium, baja karbon jsb.

2. Lamun anjeun kudu motong piring jeung tube, utamana motong piring.

3. Ulah hayang milih dua jenis mesin.

4. Motong ongkos.

Fitur pikeun serat logam mesin motong laser

1. lumaku pikeun duanana pipe sarta motong piring.
2. High ketebalan pigura logam ranjang gawe, diolah ku quenching panas, struktur ranjang kerja leuwih stabil, kalawan zona fungsi panyabutan lebu.
3. Bébaskeun leungeun anjeun, Panjang fokus dikawasa ku sistem operasi.Urang henteu kedah ngalakukeun pangaturan manual, anu sacara efektif ngahindarkeun kasalahan atanapi kasalahan anu disababkeun ku operasi manual.
4. Kualitas motong luhur sarta efisiensi, speed motong nepi ka 80m / mnt kalawan penampilan sarta ujung motong geulis

Parameter produk

Modél UL-3015R
Daérah gawé 1500 * 3000mm
Panjang motong tina pipa 3000mm, 6000mm
Diaméter motong 20-220mm
Daya laser 1000w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w
Jenis laser Raycus serat laser sumber (IPG / MAX pikeun pilihan)
Max iinditan Speed 80m / mnt, Acc = 0,8G
Sasayogian tanaga 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang gelombang laser 1064nm
Lebar Jalur Minimum 0,02 mm
Sistim rak merek YYC 2M
Sistim ranté Igus dijieun di Jerman
Rojongan Format Grafika AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistim nyetir Jepang Fuji Servo motor
Sistim kontrol Sistim motong Cypcut
Gas Bantu Oksigén, nitrogén, hawa
Modeu tiis Sistem cooling sareng panyalindungan cai

 

Bagian Mesin

sirah laser serat raytools

Raytools serat sirah laser

- permukaan motong lemes tanpa burrs

- Pokus otomatis kalayan presisi anu luhur

- Awét

- 2 taun jaminan pikeun asesoris inti

4mm ketebalan Sawtooth meja kerja

- Bahan beusi tuang

- Kapasitas bantalan anu kuat

- Denser tur leuwih supportive

huntu ragaji1
alat ratory of serat laser mesin motong

Pneumatic cuk

- A cuk nu nahan workpiece pageuh bari puteran

- Clamp workpiece jeung ngajalankeun workpiece pikeun muterkeun

- Clamps rentang pinuh ku fittings pipe lumaku

- Ningkatkeun produktivitas

Bahan:

Lempeng jeung tube bahan aplikasi terpadu: professionally dipaké pikeun motong 0.5mm-22mm pelat baja karbon jeung tabung;0.5mm-14mm pelat stainless steel sarta tabung;pelat jeung tabung galvanized;pelat éléktrolitik jeung tabung;baja silikon jeung bahan logam ipis lianna, diaméterna φ20mm -φ150mm.

Aplikasi

Produk anu loba dipaké dina manufaktur mesin, elevators, lambar logam, alat-alat dapur, cabinets chassis, alat-alat mesin, alat-alat listrik, hardware cahaya, tanda iklan, suku cadang mobil, alat tampilan, rupa produk logam, motong lambar logam jeung industri lianna.Wilujeng sumping di ngabejaan urang bahan motong anjeun sarta ketebalan, kami masihan anjeun saran pangalusna.

Aplikasi

Pameran

FAQ

Q1: Kumaha upami garansi?
A1: 3 taun jaminan kualitas.Mesin jeung bagian utama (teu kaasup consumables) bakal dirobah haratis (sababaraha bagian bakal dijaga) lamun aya masalah salila periode jaminan.Waktu jaminan mesin dimimitian ninggalkeun waktu pabrik urang jeung generator dimimitian nomer tanggal produksi.

Q2: Kuring henteu weruh mesin nu cocog pikeun kuring?
A2: Mangga ngahubungan kami sarta ngabejaan urang:
1) Bahan anjeun,
2) Max ukuran bahan anjeun,
3) Max ketebalan cut,
4) ketebalan cut umum,

Q3: Teu merenah pikeun kuring indit ka Cina, tapi Abdi hoyong ningali kaayaan mesin di pabrik.Naon anu kedah abdi lakukeun?
A3: Urang ngarojong jasa visualisasi produksi.Departemén penjualan anu ngaréspon kana patarosan anjeun pikeun kahiji kalina bakal nanggungjawaban kana padamelan anjeun.Anjeun tiasa ngahubungan anjeunna / nya pikeun buka pabrik urang mariksa kamajuan produksi mesin, atawa ngirim Anjeun gambar sampel sareng video rék.Urang ngarojong jasa sampel gratis.

Q4: Kuring henteu weruh kumaha carana make sanggeus kuring narima Atawa kuring boga masalah salila pamakéan, kumaha carana?
A4: 1) Kami gaduh manual pangguna anu lengkep sareng gambar sareng CD, anjeun tiasa diajar léngkah-léngkah.Sareng update manual pangguna kami unggal bulan pikeun diajar gampang anjeun upami aya pembaruan dina mesin.
2) Upami aya masalah nalika dianggo, anjeun peryogi teknisi kami pikeun nangtoskeun masalah di tempat sanés bakal direngsekeun ku kami.Kami tiasa nyayogikeun panempo tim / WhatsApp / Email / Telepon / Skype sareng cam dugi ka sadaya masalah anjeun direngsekeun.Kami ogé tiasa nyayogikeun jasa Door upami anjeun peryogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Nyambungkeun AS

    Pasihan Kami Ngagorowok
    Kéngingkeun Apdet Email