. Cina CNC Pipe Laser Mesin motong kalawan Serat Laser sumber pabrik jeung suppliers |UNIONLASER

Mesin motong laser pipa CNC sareng sumber serat laser

Katerangan pondok:

Tipe:   Tube serat laser mesin motong

merek:UnionLaser

harga:  $18999-$35999

Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral


Rincian produk

Tag produk

Fitur pikeun serat logam mesin motong laser

1. Max motong panjangna 6m jeung diaméter 220mm.
2. Métode gawé: Serat laser motong.
3. Motong bagian serong dina tungtung pipa.
4. Motong pikeun rupa-sudut alur raray.
5. Motong kalayan liang oval pasagi dina pipa pasagi.
6. Motong kaluar pipa baja silinder.
7. Motong sababaraha grafik husus dina pipa jeung neukteuk off pipa.

Parameter produk

Modél UL-6020P
Panjang motong 6000 * mm
Diaméter motong 20-220mm
Daya laser 1000w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 120000w
Jenis laser Raycus serat laser sumber (IPG / MAX pikeun pilihan)
Max iinditan Speed 80m / mnt, Acc = 0,8G
Sasayogian tanaga 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang gelombang laser 1064nm
Lebar Jalur Minimum 0,02 mm
Sistim rak dijieun di Jerman
Sistim ranté Igus dijieun di Jerman
Rojongan Format Grafika AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistim nyetir Jepang Fuji Servo motor
Sistim kontrol Sistim motong Cyptube
Gas Bantu Oksigén, nitrogén, hawa
Modeu tiis Sistem cooling sareng panyalindungan cai
bagian pilihan Sistem loading sareng unloading otomatis pikeun pipa

Gambar QQ 20211019161124

Sampel

8
7
6
5
3
2
1
4
parusahaan UnionLaser

1 Industri hiasan

Hatur nuhun kana speed tinggi na motong fléksibel tina mesin motong serat laser, loba grafik kompléks bisa gancang diolah ku sistem motong serat laser efisien sarta hasil motong geus meunang ni'mat pausahaan hiasan.Lamun konsumén maréntahkeun desain husus, bahan relevan bisa langsung motong kaluar sanggeus gambar CAD dijieun, ku kituna teu aya masalah dina kustomisasi.

2 Industri mobil

Seueur bagian logam tina mobil, sapertos panto mobil, pipa knalpot mobil, rem, sareng sajabana tiasa diolah ku mesin motong logam serat laser.Dibandingkeun jeung métode motong logam tradisional kawas motong plasma, motong serat laser ensures precision éndah tur efisiensi gawé, nu kacida ngaronjatkeun produktivitas jeung kasalametan suku cadang mobil.

3 Industri Iklan

Kusabab sajumlah ageung produk kustomisasi dina industri iklan, metode pamrosésan tradisional écés henteu éfisién, sareng pamotong logam serat laser cukup cocog pikeun industri.Euweuh urusan naon jenis desain, mesin bisa ngahasilkeun kualitas luhur laser cut produk logam pikeun pamakéan iklan.

4 Industri parabot dapur

Ayeuna jalma-jalma ngagaduhan paménta anu langkung luhur pikeun desain sareng aplikasi alat dapur, janten produk anu aya hubunganana sareng dapur ngagaduhan pasar anu ngajangjikeun di sakumna dunya.Serat mesin motong laser pisan cocog pikeun motong stainless steel ipis jeung speed gancang, precision tinggi, pangaruh alus, sarta permukaan motong lemes, sarta bisa ngawujudkeun ngembangkeun produk ngaropéa tur Pribadi.

5 Industri lampu

Ayeuna, lampu luar mainstream didamel tina pipa logam ageung anu diproduksi kalayan jinis motong anu béda.Metoda motong tradisional henteu ngan boga efisiensi low, tapi ogé teu bisa ngahontal layanan kustomisasi pribadi.Serat laser pelat logam jeung pipa cutter rightly ngawula salaku solusi laser sampurna nu solves masalah ieu.

6 Lambaran ngolah logam

Mesin motong serat laser dilahirkeun pikeun ngolah lembaran logam sareng pipa dina industri pangolahan logam modern dimana precision sareng produktivitas beuki diperyogikeun.pemotong laser serat UnionLaser geus ditémbongkeun kinerja motong dipercaya jeung kacida efisien nurutkeun konsumén urang'eupan balik, anjeun ogé tiasa pariksa pos ieu pikeun leuwih jéntré ngeunaan fitur sarta kaunggulan laser serat kami.

7 Alat kabugaran

Alat kabugaran umum sareng alat kabugaran bumi parantos ngembangkeun gancang dina taun-taun ayeuna, sareng paménta ka hareupna ageung.Industri manufaktur parabot kabugaran geus booming jeung téhnologi motong logam serat laser keur diwanohkeun.Inpo nu langkung lengkep ihwal motong laser parabot kabugaran, mangga baca artikel numbu ieu meunang leuwih wawasan. 

8 Industri parabot imah

Kalayan pamekaran téknologi modéren, téknologi pangolahan tradisional industri pabrik alat-alat bumi terus ngarobih sareng ningkatkeun.Mesin motong laser logam mangrupikeun salah sahiji metode pangolahan anu paling kuat dina industri pangolahan logam ayeuna.Dina prosés manufaktur Perkakas imah, naha éta téh pikeun ngaronjatkeun kualitas processing atawa ngaoptimalkeun penampilan produk, aya loba ngalakukeun pikeun cutters serat laser.

Pameran

FAQ

Q1: Kumaha upami garansi?
A1: 3 taun jaminan kualitas.Mesin jeung bagian utama (teu kaasup consumables) bakal dirobah haratis (sababaraha bagian bakal dijaga) lamun aya masalah salila periode jaminan.Waktu jaminan mesin dimimitian ninggalkeun waktu pabrik urang jeung generator dimimitian nomer tanggal produksi.

Q2: Kuring henteu weruh mesin nu cocog pikeun kuring?
A2: Mangga ngahubungan kami sarta ngabejaan urang:
1) Bahan anjeun,
2) Max ukuran bahan anjeun,
3) Max ketebalan cut,
4) ketebalan cut umum,

Q3: Teu merenah pikeun kuring indit ka Cina, tapi Abdi hoyong ningali kaayaan mesin di pabrik.Naon anu kedah abdi lakukeun?
A3: Urang ngarojong jasa visualisasi produksi.Departemén penjualan anu ngaréspon kana patarosan anjeun pikeun kahiji kalina bakal nanggungjawaban kana padamelan anjeun.Anjeun tiasa ngahubungan anjeunna / nya pikeun buka pabrik urang mariksa kamajuan produksi mesin, atawa ngirim Anjeun gambar sampel sareng video rék.Urang ngarojong jasa sampel gratis.

Q4: Kuring henteu weruh kumaha carana make sanggeus kuring narima Atawa kuring boga masalah salila pamakéan, kumaha carana?
A4: 1) Kami gaduh manual pangguna anu lengkep sareng gambar sareng CD, anjeun tiasa diajar léngkah-léngkah.Sareng update manual pangguna kami unggal bulan pikeun diajar gampang anjeun upami aya pembaruan dina mesin.
2) Upami aya masalah nalika dianggo, anjeun peryogi teknisi kami pikeun nangtoskeun masalah di tempat sanés bakal direngsekeun ku kami.Kami tiasa nyayogikeun panempo tim / WhatsApp / Email / Telepon / Skype sareng cam dugi ka sadaya masalah anjeun direngsekeun.Kami ogé tiasa nyayogikeun jasa Door upami anjeun peryogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Nyambungkeun AS

    Pasihan Kami Ngagorowok
    Kéngingkeun Apdet Email