. Cina FANUC robot panangan serat laser mesin las pabrik jeung suppliers |UNIONLASER

FANUC robot panangan serat laser mesin las

Katerangan pondok:

Tipe:   panangan Robot anyar

merek:UnionLaser

model: UL-M-20iB

harga:  $49999-$66899

Garansi: 2 taun pikeun mesin

Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Aplikasi tina Robot Arm

    1. Naon aplikasi welder laser?

    Téknologi las laser sareng mesin las laser seueur dianggo dina ngolah lambar logam, transit rel, mobil, mesin konstruksi, mesin pertanian sareng kehutanan, manufaktur listrik, manufaktur lift, alat-alat rumah tangga, mesin pangan, pamrosésan alat, mesin minyak bumi, mesin pangan, peralatan dapur. jeung kamar mandi, iklan hiasan, jasa processing laser, jsb.

    2. Naon kaunggulan tina las laser?
    Sinar laser gampang pokus, align sareng dipandu ku alat optik.Ieu bisa ditempatkeun dina jarak luyu ti workpiece nu, sarta bisa dipandu antara parabot atawa halangan sabudeureun workpiece nu.

    Laju cooling gancang, kelim weld rupa, precision tinggi.Ukuran leutik, processing fléksibel.Las laser mangrupa salah sahiji aspék penting tina aplikasi téhnologi processing bahan laser.

    Keunggulan Mesin Las

     UnionLaser welder utamana aimed di las bahan ipis-walled jeung bagian precision.Éta tiasa ngawujudkeun las titik, las butt, las tumpang tindih sareng las segel.Welder laser pikeun alloy titanium, lambar galvanized, bahan aluminium sarta bahan tambaga akurat bisa weld.

    1. Modél UL-R-1000w UL-R-2000w
    2. Modeu operasi Kontinyu / Modulasi
    3. Panjang gelombang laser 1080 +- 5nm
    4. Kisaran Suhu Lingkungan Operasi 15-35 ℃
    5. Sirah las Diimpor Raytools
    6. ukuran ayun (mm) sumbu X 0-5 mm
    sumbu Y 0-5 mm
    7. Panjang kabel laser 10 méter
    8. Laser Pulsa Frékuénsi 1-5000Hz / 50kHz
    9. Sistim cooling Chiller cai
    10. Sistim Dahar Kawat Otomatis Sumuhun.
    11. Beurat 250 kg
    机械臂-细节

    Bahan las

    Kamampuhan las 1000w
    NO. Bahan Jero tina Fusion Ketebalan penetrasi
    1 SS ≤4mm ≤3mm
    2 Baja Hampang/Beusi ≤4mm ≤3mm
    3 Aluminium / Kuningan ≤2mm ≤1mm
    4 Lambaran galvanis ≤3mm ≤2mm
    Kamampuhan las 2000w
    1 SS ≤6mm ≤5mm
    2 Baja Hampang/Beusi ≤6mm ≤5mm
    3 Aluminium / Kuningan ≤4mm ≤3mm
    4 Lambaran galvanis ≤5mm ≤4mm

    Pangiriman


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Nyambungkeun AS

    Pasihan Kami Ngagorowok
    Kéngingkeun Apdet Email