Mesin motong laser

  • lambaran logam Serat mesin motong laser

    lambaran logam Serat mesin motong laser

    Tipe:  mesin motong laser serat plat

    merek:UnionLaser

    model:  UL3015F

    harga:  $14499-$26899

    Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • UnionLaser lambar logam serat laser mesin motong 1000w

    UnionLaser lambar logam serat laser mesin motong 1000w

    Tipe:   Hot Sale 1000w Serat laser

    merek:UnionLaser

    model: UL3015F

    harga:  $13888-$18999

    Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • Badag Power 3000w Plate Serat laser

    Badag Power 3000w Plate Serat laser

    Tipe:   Badag Power 3000w Serat laser

    merek:UnionLaser

    model:  UL3015F

    harga:  $29888-$38999

    Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • tipe anyar 2000w logam lambar serat laser cutter

    tipe anyar 2000w logam lambar serat laser cutter

    Tipe:   Promosi mesin motong laser serat

    merek:UnionLaser

    model:  UL3015F

    harga:  $19888-$28999

    Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • Serat Laser Cutter Mesin 2000w

    Serat Laser Cutter Mesin 2000w

    Tipe: Mesin motong laser serat piring kalayan sumber laser serat 2000w

    merek:UnionLaser

    model:  UL3015F

    harga:  $14499-$26899

    Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • Promosi ékonomi mesin motong laser pikeun motong lambar logam

    Promosi ékonomi mesin motong laser pikeun motong lambar logam

    Tipe:   Promosi mesin motong laser serat

    merek: UnionLaser

    model:  UL3015F

    harga: $12499-$13699

    Garansi:  3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • UL-3015 Raycus Ipg 500w 1000w Serat Laser Mesin Motong Pikeun Industri Lambaran Logam

    UL-3015 Raycus Ipg 500w 1000w Serat Laser Mesin Motong Pikeun Industri Lambaran Logam

    Tipe:   Piring & tabung serat mesin motong laser

    merek:UnionLaser

    model:  UL3015F-A

    harga:   29999USD(ngahubungan kuring)

    Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • Lambaran Metal Jeung Tube Laser Mesin Motong

    Lambaran Metal Jeung Tube Laser Mesin Motong

    Tipe:    Piring & tabung serat mesin motong laser

    merek:UnionLaser

    model: UL3015F-A

    harga:   $18999-32999

    Garansi: 3 taun

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

     


  • mesin motong laser pipe kalawan sistem otomatis loading

    mesin motong laser pipe kalawan sistem otomatis loading

    Tipe:  Tube serat laser mesin motong

    merek:UnionLaser

    harga:  $18999-$35999

    Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • Serat Laser Cutter Jeung 1000W Raycus

    Serat Laser Cutter Jeung 1000W Raycus

    Tipe:  mesin motong laser serat plat kalawan 1000w Raycus

    merek:UnionLaser

    model:  UL3015F

    harga:  $14499-$26899

    Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • serat laser mesin cutter 3000w

    serat laser mesin cutter 3000w

    Tipe:   mesin motong laser serat plat

    merek:UnionLaser

    model:  UL3015F

    harga:  $14499-$26899

    Garansi:3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

  • 12000w 20000w serat laser mesin motong

    12000w 20000w serat laser mesin motong

    Tipe: Enclosed mesin motong laser serat kakuatan tinggi

    merek:UnionLaser

    model:  UL3015G

    harga:  $18999-$33999

    Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email