. Cina High precision serat laser mesin motong pabrik jeung suppliers |UNIONLASER

mesin motong laser serat precision tinggi

Katerangan pondok:

Tipe: mesin motong laser serat precision tinggi

merek:UnionLaser

model:  UL3015 H

harga:  $18999-$33999

Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral


Rincian produk

Tag produk

Fitur pikeun serat logam mesin motong laser

1. Gantry dijieunna tina aluminium aviation seasoned.

Struktur gantry dijieunna tina aluminium pesawat seasoned dijieun kalawan gaya 4300 ton, achieving stiffness luar biasa.Aluminium Aviation boga loba kaunggulan: stiffness tinggi (leuwih gede ti beusi tuang), beurat hampang, korosi sarta lalawanan oksidasi sarta machinability alus.

2. Pokus otomatis motong sirah.

Pokus otomatis - Parangkat lunak sacara otomatis nyaluyukeun lensa fokus nalika motong lambaran logam tina ketebalan anu béda.Laju pokus otomatis sapuluh kali langkung gancang tibatan laju manual.

ranjang 3.Welded dijieunna tina propil rectangular.

kakuatan tinggi, stabilitas, kakuatan tensile, mastikeun 20 taun pamakéan tanpa deformasi;
Ketebalan témbok tabung rectangular nyaéta 10mm sareng beuratna 3000kg.

4. layar design iPad.

Layarna gaduh tampilan nangtung kalayan waktos réspon anu gancang, kontras anu langkung luhur, pandangan anu langkung lega, konsumsi kakuatan anu rendah sareng résolusi anu luhur.Sajaba ti éta, boga tingkat luhur
tina kacaangan sarta reflectance handap, kitu ogé durability gede.

Parameter produk

Modél UL-3015F H Series
Daérah gawé 1500 * 3000mm
Daya laser 3000w, 4000w, 6000w, 8000w
Jenis laser Sumber laser serat Raycus (IPG/JPT pikeun pilihan)
Max iinditan Speed 80m / mnt, Acc = 0,8G
Sasayogian tanaga 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang gelombang laser 1064nm
Lebar Jalur Minimum 0,02 mm
Sistim rak merek YYC 2M
Sistim ranté Igus dijieun di Jerman
Rojongan Format Grafika AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistim nyetir Motor Servo YASKAWA Jepang
Sistim kontrol Software Cypcut
Gas Bantu Oksigén, nitrogén, hawa
Modeu tiis Sistem cooling sareng panyalindungan cai

 

3015-serat-wincik
parusahaan UnionLaser
1 Industri hiasan
2 Industri mobil 
3 Industri Iklan  4 Industri parabot dapur 
5 Industri lampu  6 Lambaran ngolah logam 
7 Alat kabugaran  8 Industri parabot imah 

Pameran

Paket sareng pangiriman:

1.Anti-tabrakan pakét ujung: Sadaya bagian tina mesin nu ditutupan ku sababaraha bahan lemes, utamana pamakéan wol mutiara .

2.Fumigation kotak lapis: kotak kai kami geus fumigated, teu kudu mariksa kai, nyimpen waktu angkutan.

3.Whole pilem mesin bungkusan: Hindarkeun sagala karuksakan anu bisa lumangsung salila pangiriman.Teras we bakal nutupan bungkusan plastik pageuh pikeun mastikeun yén bahan lemes katutupan gembleng, ogé Ngahindarkeun cai jeung karat.

Pangluarna nyaéta kotak lapis sareng citakan tetep.

FAQ

Q1: Kumaha upami garansi?
A1: 3 taun jaminan kualitas.Mesin jeung bagian utama (teu kaasup consumables) bakal dirobah haratis (sababaraha bagian bakal dijaga) lamun aya masalah salila periode jaminan.Waktu jaminan mesin dimimitian ninggalkeun waktu pabrik urang jeung generator dimimitian nomer tanggal produksi.

Q2: Kuring henteu weruh mesin nu cocog pikeun kuring?
A2: Mangga ngahubungan kami sarta ngabejaan urang:
1) Bahan anjeun,
2) Max ukuran bahan anjeun,
3) Max ketebalan cut,
4) ketebalan cut umum,

Q3: Sumber serat laser mana anu diterapkeun UnionLaser?

IPG - Made in USA.

Raycus- Dijieun di Cina;
Maxphotonics - Dijieun di Cina;

JPT- Dijieun di Cina;

Q4: Teu merenah pikeun kuring indit ka Cina, tapi Abdi hoyong ningali kaayaan mesin di pabrik.Naon anu kedah abdi lakukeun?
A3: Urang ngarojong jasa visualisasi produksi.Departemén penjualan anu ngaréspon kana patarosan anjeun pikeun kahiji kalina bakal nanggungjawaban kana padamelan anjeun.Anjeun tiasa ngahubungan anjeunna / nya pikeun buka pabrik urang mariksa kamajuan produksi mesin, atawa ngirim Anjeun gambar sampel sareng video rék.Urang ngarojong jasa sampel gratis.

Q5: Kuring henteu weruh kumaha carana make sanggeus kuring narima Atawa kuring boga masalah salila pamakéan, kumaha carana?
A4: 1) Kami gaduh manual pangguna anu lengkep sareng gambar sareng CD, anjeun tiasa diajar léngkah-léngkah.Sareng update manual pangguna kami unggal bulan pikeun diajar gampang anjeun upami aya pembaruan dina mesin.
2) Upami aya masalah nalika dianggo, anjeun peryogi teknisi kami pikeun nangtoskeun masalah di tempat sanés bakal direngsekeun ku kami.Kami tiasa nyayogikeun panempo tim / WhatsApp / Email / Telepon / Skype sareng cam dugi ka sadaya masalah anjeun direngsekeun.Kami ogé tiasa nyayogikeun jasa Door upami anjeun peryogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    Nyambungkeun AS

    Pasihan Kami Ngagorowok
    Kéngingkeun Apdet Email