. Cina Laser mesin las pabrik handheld jeung suppliers |UNIONLASER

mesin las laser handheld

Katerangan pondok:

Tipe:  Serat laser mesin las

merek:UnionLaser

model:  UL2000W

harga:  $4499~$6599

Garansi:3taun pikeun mesin

Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral


Rincian produk

Tag produk

Prinsip las

Las laser ngagunakeun pulsa laser-énergi tinggi mun lokal panas bahan di wewengkon leutik.Énergi radiasi laser diffuses kana bahan ngaliwatan konduksi panas, sarta bahan melts pikeun ngabentuk kolam renang molten husus.

Sirah las

nozzles tambaga

Sudut nozzles,     Bentuk U (pondok),    Bentuk U,    kawat dahar 1.0, kawat dahar 1.2   Eupan kawat 1.6

Kawat nyoco nozzle 1.0: pamakéan umum pikeun nyoco 1.0 kawat;

nozzle gas ngawangun U (pondok): dipaké pikeun las tukang ngaput jeung las fillet positif;

Kawat nyoco nozzle 1.2: pikeun nyoco 1.2 kawat pikeun pamakéan umum;

nozzle gas ngawangun U (panjang): dipaké pikeun las tukang ngaput jeung las fillet positif;

Kawat nyoco nozzle 1,6: pamakéan umum pikeun nyoco 1,6 kawat;

nozzle hawa sudut: dipaké pikeun las fillet bikang;

Ganda supir kawat nyoco alat

bagian utama

sirah las qilin

sirah las Qilin.

- Ringan sareng fléksibel, desain cengkraman ergonomis.

- Lensa pelindung gampang diganti.

- lénsa optik kualitas luhur, bisa mawa kakuatan 2000W.

- Desain sistem pendingin ilmiah sacara efektif tiasa ngontrol suhu kerja produk.

- Good sealing, nyata bisa ngaronjatkeun kahirupan produk.

Vérsi las tina kontinyu serat laser RFL-C2000H

Cai mibanda efisiensi konversi photoelectric luhur, kualitas beam hadé tur leuwih stabil, sarta kamampuhan anti tinggi-pantulan kuat.Dina waktos anu sami, éta ngenalkeun sistem transmisi serat optik generasi kadua anu dioptimalkeun, anu gaduh kaunggulan atra tibatan laser anu sanés tina jinis anu sami di pasar.

raycus 2000w

Fitur las laser

1. Laju las téh gancang, 2-10 kali leuwih gancang ti las tradisional, sarta hiji mesin tiasa nyimpen sahenteuna 2 welders sataun.
2. Modeu operasi tina sirah gun las leungeun-diayakeun nyandak workpiece nu bisa dilas dina posisi mana wae jeung di sudut mana wae.
3. Teu perlu tabel las, tapak suku leutik, diversified produk las, sarta wangun produk fléksibel.
4. Biaya las low, énergi low jeung ongkos pangropéa low.
5. Kelim las geulis: kelim las téh lemes jeung geulis tanpa scars las, workpiece nu teu cacad, sarta las nyaeta teguh, nu ngurangan prosés grinding nurutan-up na ngaheéat waktu jeung ongkos.
6. Taya consumables: las laser tanpa kawat las, kirang consumables, hirup deui, aman tur leuwih ramah lingkungan.

Diménsi

Pabrik

Kaunggulan tina las laser

1.The las kelim téh lemes jeung geulis, euweuh scars las, euweuh deformasi workpiece nu, las teguh, ngurangan prosés polishing saterusna, nyimpen waktu jeung ongkos, sarta euweuh deformasi kelim las.

2. Operasi basajan,
Latihan basajan bisa dioperasikeun, sarta produk geulis bisa dilas tanpa master a.

2. Operasi basajan,
Latihan basajan bisa dioperasikeun, sarta produk geulis bisa dilas tanpa master a.

Sampel

Dibandingkeun jeung las tradisional

Métode

Tradisional

las laser

Input panas

Kalori pisan tinggi

Kalori rendah

Cacad

Gampang deformasi

Saeutik atawa euweuh deformasi

Tempat las

Tempat las ageung

tempat las rupa, titik bisa disaluyukeun

Geulis

Unsightly, ongkos tinggi polishing

Lemes jeung geulis, euweuh perlakuan atawa béaya rendah

perforation

Gampang ditembus

Teu cocog pikeun perforation, énergi controllable

Gas pelindung

Peryogi argon

Peryogi argon

Precision processing

umum

Precision

Total waktos ngolah

Nyéépkeun waktos

Babandingan waktos-consuming pondok 1:5

Kasalametan operator munggaran

Sinar ultraviolét kuat, radiasi

Paparan cahaya ampir teu bahaya

Bahan las

1000W

SS

Beusi

CS

Tambaga

alumunium

Galvanis

4 mm

4 mm

4 mm

1,5 mm

2 mm

3mm/4

1500W

SS

Beusi

CS

Tambaga

alumunium

Galvanis

5 mm

5 mm

5 mm

3 mm

3 mm

4 mm

Parameter téknis

No.

Barang

Parameter

1

Ngaran parabot Handheld serat laser mesin las

2

kakuatan laser 1000W / 1500W / 2000W

3

Panjang gelombang laser 1080 NW

4

Frékuénsi pulsa laser 1-20Hz

5

Lebar pulsa 0.1-20ms

6

Ukuran spot 0,2-3,0 mm

7

kolam renang las minimum 0,1 mm

8

Panjang serat Standar 10M ngadukung dugi ka 15M

9

Cara gawé kontinyu / adjustment

10

waktos gawé kontinyu 24 jam

11

rentang speed las 0-120mm/s

12

Mesin cai cooling Tangki cai suhu konstan industri

13

Kisaran suhu lingkungan gawé 15-35 ℃

14

Kisaran kalembaban lingkungan gawé <70% tanpa kondensasi

15

Dianjurkeun ketebalan las 0,5-0,3 mm

16

syarat gap las ≤0.5mm

17

Tegangan Operasi AV380V

18

Beurat 200 kg

Kontrol kualitas

NO.

eusi

Katerangan

1

Kriteria ditampa

Sasuai ketat sareng standar anu diakui sacara internasional sareng kami standar perusahaan pikeun ditampa.Pausahaan parantos netepkeun standar lengkep pikeun lingkungan kerja sareng kaayaan kerja dina prosés produksi, syarat téknis dasar, syarat cooling, kaamanan radiasi laser, kaamanan listrik, metode uji, pamariksaan sareng ditampa, sareng bungkusan sareng transportasi.

2

Standar Kualitas

Kami parantos lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas internasional ISO9001 sareng parantos ngawangun sistem jaminan kualitas pikeun desain, produksi sareng jasa alat ngolah laser kakuatan leutik sareng sedeng.

3

Pancegahan

Saatos kontrak ditandatanganan, Partéi B wajib ngarancang sareng ngadamel alat-alat saluyu sareng indikator téknis kontrak.Saatos alat-alatna diproduksi, Partéi A kedah nampi alat-alat dumasar kana indikator téknis lokasi Partéi B.Saatos Partéi A installs na debugs parabot, duanana pihak tungtungna wajib nangtukeun feasibility, stabilitas jeung reliabilitas Partéi A. Numutkeun parabot baku saméméh ditampa.

pangiriman parabot

Saatos kontrak ditandatanganan, Partéi B ngadesain sareng ngahasilkeun alat-alat sacara ketat saluyu sareng indikator téknis kontrak.Saatos alat-alat diproduksi sareng diproduksi, Partéi A bakal nampi alat-alat di lokasi Partéi B dumasar kana sababaraha indikator téknis.alat-alat nu geus dipasang na debugged ku Partéi A. Standar ngalaksanakeun ditampa ahir feasibility parabot, stabilitas jeung reliabilitas.
Aya pituduh pamasangan, pituduh pangropéa, pituduh bongkar muat, pituduh palatihan, jsb.

jasa saatos-jualan

Sakabeh parabot (iwal bagian rentan jeung consumables kayaning serat conductive sarta lénsa, non-tahan bencana alam, perang, operasi ilegal, sarta sabotase jieunan manusa) boga periode jaminan sataun, sarta periode jaminan dimimitian ti tanggal. tina resi ku perusahaan anjeun.Konsultasi téknis gratis, pamutahiran parangkat lunak sareng jasa anu sanés.Nyadiakeun jasa rojongan teknis iraha wae pikeun nungkulan Abnormalitas mesin.
Kami nyayogikeun jasa dukungan téknis iraha waé.Pihak B tanggung jawab nyadiakeun Partéi A kalawan suku cadang relevan pikeun lila.
Waktu réspon jasa saatos penjualan: 0,5 jam, saatos nampi telepon perbaikan pangguna, insinyur saatos penjualan bakal gaduh jawaban anu jelas dina 24 jam atanapi dugi ka situs alat.

Standar palaksanaan kargo

Pabrikan, pamariksaan, sareng produk ditampa perusahaan ngalaksanakeun standar perusahaan.Standar nasional anu dicutat ku standar perusahaan nyaéta:
GB10320 Kasalametan listrik pakakas laser sarta fasilitas
Kasalametan radiasi GB7247, klasifikasi alat, syarat sareng pituduh pangguna pikeun produk laser
GB2421 Prosedur tés lingkungan dasar pikeun produk éléktronik
GB / TB360 Spésifikasi pikeun kakuatan laser sareng alat uji énergi
GB / T13740 Laser metoda tés sudut divergence
GB / T13741 Metode uji diaméter sinar radiasi laser
GB / T15490 spésifikasi umum pikeun padet Propinsi lasers
GB / T13862-92 Métode tés kakuatan radiasi laser
GB2828-2829-87 Angkatan-demi-angkatan pamariksaan périodik ku prosedur sampling atribut sareng tabel sampling

Jaminan kualitas sareng ukuran pangiriman

A. Ukuran jaminan kualitas

Pausahaan mastikeun ngatur luyu jeung sistem kualitas ISO9001 ditarima sacara internasional.Dina raraga éféktif mastikeun kualitas produk jeung nyegah produk unqualified ngalir kana prosés salajengna, ti gudang bahan baku awal nepi ka pangiriman, inspeksi beuli, inspeksi prosés, sarta inspeksi final kudu diliwatan.Prosés produksi dikontrol sacara efektif pikeun ngahontal tujuan kontrol efektif kualitas produk sareng pikeun mastikeun yén sadaya produk anu diproduksi mangrupikeun produk anu mumpuni.

B. Ukuran pikeun mastikeun waktu pangiriman

Perusahaan kami parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.Produksi jeung operasi anu mastikeun luyu jeung sistem kualitas ISO9001.Sakabéh prosés tina nandatanganan kontrak dugi ka pangiriman ka palanggan dikontrol sacara ketat.Kabéh kontrak kudu reviewed.Ku alatan éta, sistem bisa ngajamin supplier Nganteurkeun produk dina waktu, kalawan kualitas sarta kuantitas.

Bungkusan sareng transportasi: Bungkusan produk saderhana pikeun transportasi darat.Bungkusan produk nyumponan sarat standar nasional, industri sareng perusahaan anu relevan, sareng ngadopsi ukuran anti karat, anti korosi, tahan hujan, sareng anti tabrakan pikeun mastikeun yén produkna henteu ruksak nalika transportasi.Bungkusan henteu didaur ulang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Nyambungkeun AS

    Pasihan Kami Ngagorowok
    Kéngingkeun Apdet Email