Mesin las laser

  • Portabel Serat laser Welder

    Portabel Serat laser Welder

    Tipe:   Serat laser mesin las

    merek:UnionLaser

    model:  UL1000W

    harga: $ 4599-6799

    Garansi:3 taun pikeun mesin

    Kapasitas suplai: 50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

     

     

  • mesin las laser handheld

    mesin las laser handheld

    Tipe:  Serat laser mesin las

    merek:UnionLaser

    model:  UL2000W

    harga:  $4499~$6599

    Garansi:3taun pikeun mesin

    Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

    24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral

Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email