. Cina logam lambar Serat laser mesin motong pabrik jeung suppliers |UNIONLASER

lambaran logam Serat mesin motong laser

Katerangan pondok:

Tipe:  mesin motong laser serat plat

merek:UnionLaser

model:  UL3015F

harga:  $14499-$26899

Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral


Rincian produk

Tag produk

Fitur pikeun serat logam mesin motong laser

1. Metal lambar serat mesin motong laser, mawa Raycus / IPG / sumber kakuatan MAX, kakuatan 1000w, 1500w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 8000w, 10000w, 12000w pikeun motong sagala jinis logam 30mm ketebalan tina 30mm.
2. béaya rendah jeung konsumsi kakuatan nyaéta 0.5-1.5kw / h;Customer bisa motong sagala jinis cadar logam ku niupan hawa;
3. High-kinerja.Diimpor laser serat rangkep aslina, kalawan kinerja stabil sarta lifespan leuwih 100.000 jam;
4. speed High jeung efisiensi, laju motong cadar logam deukeut ka puluhan méter;
5. The laser pangropéa bébas;
6. Ujung motong Sigana sampurna jeung penampilan lemes jeung geulis;
7. Diimpor mékanisme transmisi na motor servo, sarta akurasi motong tinggi;
8. Parangkat lunak khusus ngamungkinkeun grafis atanapi téks langsung dirarancang atanapi diolah.Operasi anu fleksibel sareng gampang.

Parameter produk

Modél UL-3015F
Wewengkon motong 3000 * 1500mm
Daya laser 1000w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 120000w
Jenis laser Raycus serat laser sumber (IPG / MAX pikeun pilihan)
Laju motong 0-40000mm / mnt
Max iinditan Speed 80m / mnt, Acc = 0,8G
Sasayogian tanaga 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang gelombang laser 1064nm
Lebar Jalur Minimum 0,02 mm
Sistim rak dijieun di Jerman
Sistim ranté Igus dijieun di Jerman
Rojongan Format Grafika AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistim nyetir Jepang Fuji Servo motor
Méja Gawé Sawtooth
Gas Bantu Oksigén, nitrogén, hawa
Modeu tiis Sistem cooling sareng panyalindungan cai
Pilihan suku cadang sistem puteran
Beurat Mesin 2000-3000 kg

 

parusahaan UnionLaser

Widang Aplikasi Mesin:
1. Bahan Aplikasi:Serat laser motong Equipment cocog pikeun motong logam jeung lambaran stainless steel, plat baja hampang, lambaran baja karbon, plat baja alloy, lambaran baja spring, plat beusi, beusi Galvanized, lambaran galvanis, plat aluminium, lambaran tambaga, lambaran kuningan, plat Perunggu. , Lempeng Emas, Lempeng Pérak, Lempeng titanium, Lambaran Logam, Lempeng Logam, Tabung sareng Pipa, jsb.
2. Industri Aplikasi: UnionLaser Serat Laser Mesin motong anu loba dipaké dina manufaktur Billboard, Iklan, Tanda, Signage, Hurup Metal, Hurup LED, Ware Dapur, Iklan Hurup, Lambaran Metal Processing, Komponén logam jeung Bagian, Ironware, Chassis, rak & Kabinet Processing, Karajinan Metal , Metal Art Ware, Elevator Panel motong, Hardware, Auto Parts, Frame Kacamata, Bagian éléktronik, Nameplates, jsb.

Pameran

FAQ

Bahan naon anu tiasa dipotong serat laser?

Sadaya jinis logam, sapertos Stainless Steel, Carbon Steel, Mild Steel, Galvanized Steel, Aluminium, Tambaga, jsb.

Naon Keunggulan Mesin Pemotong Serat Laser anjeun?
Top-dipeunteun sumber laser: kualitas beam stabil, hirup layanan panjang;
Sistem kontrol anu ramah-pamaké: Gampang dianggo, bahkan leungeun héjo tiasa ngamimitian gancang;
Palayanan luar biasa: réspon gancang, jasa saatos-jualan seumur hirup

Kuring henteu terang mesin mana anu cocog pikeun kuring?
A2: Mangga ngahubungan kami sarta ngabejaan urang:
1) Bahan anjeun,
2) Max ukuran bahan anjeun,
3) Max ketebalan cut,
4) ketebalan cut umum,

Nalika kuring meunang mesin ieu, tapi teu nyaho kumaha carana make eta.Naon anu kedah abdi lakukeun?
Kami bakal nyayogikeun manual pangguna sareng pidéo mesin.Salaku tambahan, insinyur urang ogé tiasa nyayogikeun pelatihan online.Upami diperlukeun, urang ogé bisa nyadiakeun layanan door-to-doorUpami sababaraha masalah lumangsung dina mesin ieu salami periode garansi, naon anu kuring kedah laksanakeun?
UnionLaser bakal nyadiakeun Garansi 3-Taun, sarta bakal nyadiakeun bagian bébas salila periode jaminan mesin lamun mesin boga sababaraha masalah.
Kami ogé nyayogikeun jasa saatos-jualan hirup gratis.Ku kituna, sagala masalah, ngan ngarasa Luncat ka ngantep kami nyaho, kami baris nyadiakeun anjeun
solusi.

Kumaha cara mayar sareng kumaha waktos pangiriman?
Kami nampi mayar ku T / T, Kartu Kredit, Pamayaran Bank Online, PAYPAL, Bayar Engke jsb. Lead time 10-15 poé gawé pikeun mesin standar; Lead time 15-20 poé gawé pikeun mesin non-standar.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Nyambungkeun AS

    Pasihan Kami Ngagorowok
    Kéngingkeun Apdet Email