2000w UL 1530 serat mesin motong laser

UL 1530 serat mesin motong laser

Prinsip mesin motong laser

mesin motong laser nyaéta pamakéan fokus kakuatan tinggi dénsitas laser beam irradiate workpiece nu, supados bahan irradiated gancang ngalembereh, vaporize, ablative atawa ngahontal titik ignition, dina waktos anu sareng beam tina speed tinggi hawa niupan bahan molten, jadi pikeun ngahontal motong workpiece.motong laser mangrupa salah sahiji metodeu motong termal.

Trend ngembangkeun mesin motong laser

(1) speed High jeung precision tinggi mesin motong laser Alatan perbaikan tina mode beam of laser kakuatan tinggi jeung aplikasi tina 32-bit microcomputer, parabot motong laser geus nyieun kaayaan nguntungkeun pikeun speed tinggi na precision tinggi.

(2) motong plat kandel tur ukuranana badag workpiece motong mesin motong laser badag kalayan kanaékan kakuatan laser bisa dipaké pikeun motong laser motong laser anu ngembang tina industri lampu lambar ngolah logam ka industri beurat arah motong plat kandel.

(3) tilu diménsi multi-sumbu CNC mesin motong laser, dina raraga minuhan otomotif, aviation jeung industri séjén tina tilu diménsi workpiece pangabutuh motong, geus ngembangkeun rupa-rupa lima atawa genep sumbu tilu diménsi mesin motong laser, CNC angka sumbu nepi ka salapan sumbu, speed processing, precision tinggi.Robot motong laser dipaké beuki loba dina garis produksi mobil di nagara maju.Ayeuna, mesin motong laser 3D ngembang dina arah efisiensi tinggi, precision tinggi, multi-fungsi jeung adaptability tinggi, sarta wengkuan aplikasi na bakal beuki loba badag.

(4) Automation na automation of laser motong Unit Dina raraga ngaronjatkeun produktivitas jeung ngahemat kuli, laser motong Unit (FMC) jeung unmanned, arah automation ieu ngembang.Pangembangan sistem otomatisasi unit sapertos kitu kedah gumantung kana kontrol otomatis kas, téknologi kontrol jaringan sareng téknologi sistem manajemén asisten produksi komputer.Rupa-rupa unit motong laser mancanagara bisa disadiakeun ka pasar, sarta aya genep mesin motong laser badag salaku inti tina garis produksi motong unmanned ngajalankeun di pabrik.

(5) Mesin motong laser CNC kompak sareng terpadu kalayan laser anu disebatkeun dina pangurangan sareng paningkatan kakuatan, ogé perbaikan kontinyu alat bantu, munculna laser, catu daya, mesin utama, sistem kontrol sareng sirkulasi cai cooling. alat raket digabungkeun babarengan, ngabentuk tapak suku leutik, set lengkep fungsi mesin motong laser kompak.Sajaba ti éta, téhnologi motong laser ieu digabungkeun jeung las laser, quenching permukaan laser sarta téhnologi processing laser lianna, dina raraga ngamekarkeun mesin multi-tujuan, salajengna ngaronjatkeun utilization pakakas.

ul serat mesin motong laser

UnionLaser Tech Co., Diadegkeun dina 2012, kalawan 10 taun pangalaman laser, éta geus diékspor ka leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon sarta ngalayanan ampir 5000 konsumén.Solusi anu gancang sareng efektif pikeun masalah mesin laser tiasa diajukeun.produk utama urang téhmesin motong serat laser, 3 dina 1 mesin las laser, mesin beberesih serat laser, enclosed pelindung kakuatan tinggi laser mesin motong, piring jeung tube serat mesin motong laser jeung saterusna.Rojongan OEM na ODM, téhnologi ngalaman bisa gancang ngarancang jeung bentuk nurutkeun sarat customer.

Wilujeng sumping diri UnionLaser Tech upami anjeun gaduh patarosan, nantikan konsultasi anjeun.


waktos pos: Nov-15-2022

Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email