A bubuka lengkep ka mesin motong serat

1. Naon ciri-cirinamesin motong serat laser?

Aplikasi mesin motong serat laser dina produk industri parantos dikembangkeun gancang dina taun-taun ayeuna.Panjang gelombang infra red deukeutna (1080nm) langkung kondusif pikeun nyerep bahan logam.Utamana dina widang las-daya tinggi na motong, éta nembongkeun kapasitas processing alus tur ékonomi.Dibandingkeun jeung gas CO2 laser, mesin motong serat laser boga ciri handap: pangropéa low, konsumsi énérgi low, ongkos operasi low;transmisi serat optik, euweuh lénsa pemantul, teu kudu ngaluyukeun jalur optik éksternal;Konsumsi kakuatan low, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, laser teu meakeun gas gawé.Dina waktu nu sarua, nu deukeut laser panjang gelombang infra red leuwih gampang ngabalukarkeun karuksakan kana awak manusa, utamana dina panon, merlukeun alat-alat nu boga sealing hadé tur fungsi pelindung lianna.

2. Naon ciri tina prosés motong serat optik?

Aplikasi tinamesin motong serat laserdina motong lambar logam, dibandingkeun jeung motong laser CO2 tradisional, parobahan perenahna di jalur optik éksternal, motong sirah, gas bantu jeung saterusna.Laser ieu dikirimkeun langsung ngaliwatan serat optik ka sirah motong, jalur optik stabil sarta dipercaya, pikeun mastikeun konsistensi tina sakabeh format motong alat mesin, alat mesin teu merlukeun jalur optik éksternal ngajaga gas. , moal dilengkepan compressor hawa sarta sistem perlakuan hawa séjén;Saatos laser ka sirah motong pikeun collimation, fokus, biasana bisa ngonpigurasi ku lénsa fokus ku panjang fokus 125mm atanapi 200mm, antara lénsa fokus jeung nozzle ieu dilengkepan lénsa pelindung pikeun nyegah polusi lénsa fokus;Serat laser boga kinerja fokus alus, jero fokus pondok, sempit motong lebar kelim (nepi ka 0.1mm), speed luhur, cocog pikeun motong gancang piring ipis.

 

ngenalkeun pikeun mesin motong serat laser

3. naha make tipe struktur gantry?

CNC mesin motong laser ilahar dipaké jenis struktur anu tipe gantry, tipe cantilever, tengah tibalik ka handap beam jeung saterusna.Kalayan aplikasi ngolah laser ka kecepatan luhur, precision tinggi, stabilitas tinggi tina ngembangkeun syarat, kitu ogé ngembangkeun téhnologi kontrol, struktur gantry kalawan kaunggulan struktural unik na, geus jadi model mainstream di dunya, oge sumur. mesin motong laser brand -dipikawanoh dipaké ku tipe struktur.

4. Naon ciri drive bilateral?

Struktur Gantry tinamesin motong laserboga dua bentuk gerak, hiji keur ngolah gantry mobile, workbench dibereskeun, dua nyaeta gantry workbench dibereskeun mobile.Pikeun badag, speed tinggi, kinerja tinggi mesin motong laser, mindeng ngagunakeun formulir kahiji, sabab tabel kalawan workpiece nu teu cocog pikeun speed tinggi na motong plat kandel.DF runtuyan CNC serat laser mesin motong pausahaan mangrupa formulir kahiji, sarta pikeun transmisi bilateral jeung drive, nyaeta, kadua sisi balok gantry dipasang simetris rak jeung pinion jeung motor servo, pikeun ngahontal rak ganda na pinion drive, drive motor servo ganda.drive bilateral pikeun mastikeun kasaimbangan gaya beam, sinkronisasi operasi beam.Jeung sababaraha pabrik lianna mesin motong laser maké gantry drive sapihak, motor servo dipasang dina hiji tungtung balok gantry, lajeng ngaliwatan aci panjang pikeun mindahkeun gaya nyetir ka tungtung séjén, pikeun ngahontal rak ganda na pinion drive, servo tunggal. motor drive.Drive sapihak ngajadikeun gaya dina duanana tungtung balok asymmetrical, mangaruhan akurasi sinkronisasi sarta ngurangan kinerja dinamis tina alat mesin.

5, naha pamakéan rak hélik jeung pinion drive?

Alat mesin CNC anu biasa dianggo dina sababaraha modeu transmisi aci linier nyaéta bal screw, rak sareng pinion, motor linier.Ball screw drive mindeng dipaké pikeun speed sedeng-low jeung stroke leutik NC parabot mesin;Rak jeung pinion drive loba dipaké pikeun ngahontal speed tinggi na stroke badag;Motor linier utamana dipaké dina speed tinggi, akselerasi tinggi jeung struktur husus pakakas mesin CNC.Salaku tambahan, pinion sareng pinion dibagi kana huntu lempeng sareng huntu hélik.Huntu hélik dibandingkeun sareng huntu lempeng, daérah meshing langkung ageung, transmisi antara gear sareng rak bakal langkung stabil.


waktos pos: Nov-16-2022

Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email