Orde Baru ti Aman

slip bank-
motong piring (1)
slip bank

Ieu pesenan énggal ti palanggan di Oman!
Anjeunna ngawartoskeun kami paménta na, kami masihan anjeunna sababaraha saran.customer urang boga pabrik sorangan, sarta roduct sababaraha karya seni logam.Serat mesin motong laser boga precision tinggi, motong lemes, euweuh burr, pangaruh alus, 1000w bisa minuhan kaperluan-Na.
Cenah éta anjeunna resep desain mesin, sarta lamun manehna boga babaturan atawa perlu repurchase, anjeunna bakal milih urang deui.
Dua set 1000w Raycus serat mesin motong laser, handap mangrupa ketebalan motong na.
Pikeun baja karbon ≤8mm
Pikeun stainless steel ≤4
Pikeun aluminium ≤3mm
Pikeun kuningan ≤2mm

Urang ngarojong OEM & ODM, lamun teu nyaho kumaha carana milih mesin cocok anjeun, wilujeng sumping ka panalungtikan kami.Manajer penjualan profésional kami bakal masihan anjeun harga sareng sergice pangsaéna.


waktos pos: Aug-01-2022

Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email