Warta Industri

  • A bubuka lengkep ka mesin motong serat

    A bubuka lengkep ka mesin motong serat

    1. Naon ciri tina mesin motong serat laser?Aplikasi mesin motong serat laser dina produk industri parantos dikembangkeun gancang dina taun-taun ayeuna.Na deukeut panjang gelombang infra red (1080nm) leuwih kondusif pikeun nyerep bahan logam....
    Maca deui
  • Orde Baru ti Aman

    Orde Baru ti Aman

    Ieu pesenan énggal ti palanggan di Oman!Anjeunna ngawartoskeun kami paménta na, kami masihan anjeunna sababaraha saran.customer urang boga pabrik sorangan, sarta roduct sababaraha karya seni logam....
    Maca deui
  • eupan balik anyar ti customer UK

    Maca deui
  • A tawaran badag pikeun Palanggan Polandia kami

    Ieu mangrupikeun palanggan ti Polandia anu maréntahkeun dua mesin motong laser serat 3000w sareng 5 sét mesin motong laser serat 1000w.Anjeunna mangrupikeun pembeli agén, siap mésér mesin ieu pikeun dijual di lokal.Anjeunna terang serat optik m ...
    Maca deui
  • Plat UnionLaser sareng serat tabung pangiriman mesin motong laser ka Mexico

    Mesinna nganggo sumber laser serat 2000w, palanggan urang kedah motong tabung buleud sareng lambaran logam, janten kami nyarankeun mesin motong laser tabung sareng pelat serat.Éta tiasa motong duanana papan sareng tabung, ngahémat tempat neundeun sareng pengiriman, m ...
    Maca deui
  • UnionLaser 3015G bursa tabel serat mesin motong laser

    UnionLaser 3015G bursa tabel serat mesin motong laser

    UnionLaser 3015G bursa tabel serat mesin motong laser.- 2000w sumber laser - Raycus sirah laser kalawan fungsi pokus otomatis - Exchange tabel otomatis, ngahemat waktos, ngaronjatkeun efisiensi gawé.REL-...
    Maca deui
  • Naon rupa mesin serat laser UnionLasers aya

    Shandong UnionLaser Tech Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu khusus dina produk serat optik.Produk utama kalebet mesin motong serat laser, mesin las serat laser, mesin beberesih serat laser, ...
    Maca deui
  • Fitur tina piring jeung tube serat mesin motong laser

    Fitur tina piring jeung tube serat mesin motong laser

    UnionLaser plat na tube serat laser mesin motong fitur: 1. Cut ukuran: 5'x10' lambar logam 2. Énergi hemat: ngahontal biaya panghandapna motong logam 3. Capacitive otomatis adjustment jangkungna motong sirah 4. Closed-loop Japane ...
    Maca deui
  • Kumaha kandel logam bisa 2000w serat laser motong mesin motong

    Kumaha kandel logam bisa 2000w serat laser motong mesin motong

    Parameter Pamotongan Rel-C2000 REL-C2000 Teraskeun Sumber Laser (50μm) Ketebalan Bahan (mm) Kacepetan (m/min) Daya (w) Tekanan hawa gas (bar) Nozzle (mm) posisi fokus (mm) jangkungna motong (mm) Karbon Baja 1 25 2000 N2/hawa 10 1....
    Maca deui
  • Mesin motong serat laser dikirimkeun ka Yunani

    Mesin motong serat laser dikirimkeun ka Yunani

    mesin Ieu tipe umum F2513 model mesin motong serat laser panas-ngajual.Ieu dibeuli ku customer Yunani dina awal Juni pikeun motong lambar logam.Ketebalan motong bahan kira-kira 1mm.Bahan motong utama nyaéta stainles ...
    Maca deui
  • Ngawanohkeun tipe beurat mesin motong laser serat

    Ngawanohkeun tipe beurat mesin motong laser serat

    1.Using struktur tenon-na-mortise Tradisional Cina nyadiakeun kapasitas bearing kuat 2. Solder ngaropéa gabungan sarta bearing struktural mastikeun stabilitas operasi lila-nangtung.3. Struktur weldered ngaronjatkeun éfék nyerep shock, lowe ...
    Maca deui
  • Ngeunaan mesin beberesih laser UnionLaser Serat

    Ngeunaan mesin beberesih laser UnionLaser Serat

    Fitur of UnionLaser serat laser mesin beberesih 1. awak Compact, beberesih efisien Ieu boga kaunggulan kontrol gampang, integrasi otomatis gampang, euweuh réagen kimiawi, beberesih permukaan, beberesih tinggi kabersihan, precision tinggi;efisiensi tinggi, pr lingkungan ...
    Maca deui

Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email