TAUN 2006

sajarah

ngan 20 pagawe, produksi OEM, euweuh tim jualan;

TAUN 2007

sajarah

Mesin motong tube munggaran.

TAUN 2009

2019

Ngawitan ka luar negeri
Kalawan ngembangkeun bertahap tina ékonomi global, urang ogé nuturkeun trend kali nangamimitian jualan dagang asing.Dina awalna, aya ngan sababaraha jenis jualan: mesin motong piring, mesin motong tube serat, nu disambut ku babaturan asing jeung ngaronjat kapercayaan urang di pasar global.

IN2011

2011_副本

Sakuliah pasar global
Kusabab 2011, produk serat optik urang geus resmi dibuka nepi pasar global, sarta diékspor ka 5 buana jeung leuwih ti 50 nagara.Tim perdagangan luar nagri urang ogé mimiti ngalegaan, ti mimiti 5 dugi ka 30.

IN2013

2013_副本

ékspansi pabrik
Kalayan paningkatan pesenan global, pabrik urang ogé parantos ngalegaan.Ti departemén tunggal saméméhna, éta geus laun dimekarkeun ka departemén desain, R&D departemén, departemén inspeksi kualitas, departemén produksi, jeung departemén pengiriman barang.Ditingkatkeun tina OEM asli ka ODM.

IN2015

2015_副本

Boga situs wéb perdagangan asing anu mandiri
Mimitian promosi merek, ngawangun situs wéb mandiri, sareng promosikeunana dina Google, SNS, YouTube sareng platform sanés.

IN2016

2016

Tim dagang asing ngaronjat
Ningkatkeun departemén pamasaran, departemén pamasaran, departemén desain, departemén bisnis sareng departemén sanés, platform jasa sadaya-buleud sareng konsumén.

IN2017

光纤机 logo

Simkuring gaduh logo produk urang sorangan.

IN2018

33

Simkuring gaduh patén produk urang sorangan, bentuk, tim desain

IN2019

Pameran

Mimitian saeutik demi saeutik ilubiung dina paméran domestik jeung luar nagri

IN2020

Precision High Serat Laser Mesin motong

Ngamajukeun mesin luhur-tungtung

IN2022

unionlaser 商标

Ngadaptarkeun mérek dagang UnionLaser, jieun mérek dagang mérek urang sorangan, sareng kéngingkeun pangakuan nasional sareng internasional.


Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email