. Cina Robot serat laser mesin motong pabrik jeung suppliers |UNIONLASER

Mesin motong laser serat robot

Katerangan pondok:

Tipe:   Panangan robot

merek:UnionLaser

model:  UL1220

harga: $48999-$56899

Garansi: 2 taun pikeun mesin

Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral


Rincian produk

Tag produk

Fitur pikeun serat logam mesin motong laser

1. lumaku pikeun duanana pipe sarta motong piring.

2. Ieu logam laser 3d motong robot cocog pikeun stainless steel, baja karbon, baja silikon, alloy aluminium, alloy titanium, baja galvanized, pickle plat, plat séng aluminium-plating, tambaga logam jeung logam sejenna dina sagala wangun ..

3. Ngabebaskeun anjeun leungeun, .Swiss Raytool sirah laser, kalawan otomatis fokus jangkungna follower.

Parameter produk

Modél UL-1800 ARM
Rentang panangan 1800 mm
kabebasan spasial 6 sumbu
Daya laser 500W / 750W / 1000W / 2000W
Jenis laser Raycus serat laser sumber (IPG / MAX pikeun pilihan)
Max iinditan Speed 120m/mnt, Acc=1,2 G
Sasayogian tanaga 380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang gelombang laser 1064nm
Lebar Jalur Minimum 0,02 mm
Repositioning akurasi ± 0,06 mm
Rojongan Format Grafika AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistim nyetir Motor Servo Kuka Jepang
Sistim kontrol merek Kuka
Gas Bantu Oksigén, nitrogén, hawa
Modeu tiis Sistem cooling sareng panyalindungan cai
Robot-2
Robot-3
parusahaan UnionLaser

Pameran

FAQ

Q1: Kumaha upami garansi?
A1: 3 taun jaminan kualitas.Mesin jeung bagian utama (teu kaasup consumables) bakal dirobah haratis (sababaraha bagian bakal dijaga) lamun aya masalah salila periode jaminan.Waktu jaminan mesin dimimitian ninggalkeun waktu pabrik urang jeung generator dimimitian nomer tanggal produksi.

Q2: Kuring henteu weruh mesin nu cocog pikeun kuring?
A2: Mangga ngahubungan kami sarta ngabejaan urang:
1) Bahan anjeun,
2) Max ukuran bahan anjeun,
3) Max ketebalan cut,
4) ketebalan cut umum,

Q3: Teu merenah pikeun kuring indit ka Cina, tapi Abdi hoyong ningali kaayaan mesin di pabrik.Naon anu kedah abdi lakukeun?
A3: Urang ngarojong jasa visualisasi produksi.Departemén penjualan anu ngaréspon kana patarosan anjeun pikeun kahiji kalina bakal nanggungjawaban kana padamelan anjeun.Anjeun tiasa ngahubungan anjeunna / nya pikeun buka pabrik urang mariksa kamajuan produksi mesin, atawa ngirim Anjeun gambar sampel sareng video rék.Urang ngarojong jasa sampel gratis.

Q4: Kuring henteu weruh kumaha carana make sanggeus kuring narima Atawa kuring boga masalah salila pamakéan, kumaha carana?
A4: 1) Kami gaduh manual pangguna anu lengkep sareng gambar sareng CD, anjeun tiasa diajar léngkah-léngkah.Sareng update manual pangguna kami unggal bulan pikeun diajar gampang anjeun upami aya pembaruan dina mesin.
2) Upami aya masalah nalika dianggo, anjeun peryogi teknisi kami pikeun nangtoskeun masalah di tempat sanés bakal direngsekeun ku kami.Kami tiasa nyayogikeun panempo tim / WhatsApp / Email / Telepon / Skype sareng cam dugi ka sadaya masalah anjeun direngsekeun.Kami ogé tiasa nyayogikeun jasa Door upami anjeun peryogi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Nyambungkeun AS

    Pasihan Kami Ngagorowok
    Kéngingkeun Apdet Email