Téhnis

Ngeunaan Ngagunakeun Sumber Serat Laser

raycus 1500w
max
IPG 1000w sumber laser

Raycus Serat Laser Sumber

Max Serat Laser Sumber

Diimpor IPG Serat Laser Sumber

1.Bandingan IPG jeung raycus

 

 

 

Raycus

IPG

 

 

Struktur jeung Fitur

katerangan

Ranté industri

Integrasi sakabeh ranté industri, timer dimekarkeun tur timer dihasilkeun komponén inti

Integrasi sakabeh ranté industri, timer dimekarkeun tur timer dihasilkeun komponén inti

Ngan 2 pausahaan di dunya geus sadar integrasi sakabeh ranté industri

Struktur sumber pompa

Struktur sambungan inti tunggal

Struktur sambungan inti tunggal

The chip anu bebas, teu mangaruhan silih, stabil sarta dipercaya

kakuatan modul jeung kuantitas

Modul 1KW * 6 (Kamampuan téknis modul tunggal panggedéna Raycus ngahontal langkung ti 3KW)

3 2KW modul (nyimpen ongkos manufaktur sarta ngurangan ukuranana)

Langkung handap kakuatan modul, langkung stabil, résiko saatos penjualan kawilang sumebar, sareng biaya ngagantian modul langkung handap.

Serat Konfigurasi

20 m panjangna 100 micron diaméterna serat transmisi

20 m panjangna 100 micron diaméterna serat transmisi

ngagunakeun persis sarua

QBH Quartz Kristal Protection Jandela

Standar

teu kaasup

Dina prosés perakitan sareng pangropéa saatos penjualan, upami teu aya jandela pelindung, éta bakal ngotorkeun sirah serat optik pangiriman sareng nyababkeun kacilakaan kaduruk.Sanajan kitu, serat optik transmisi brand diimpor teu boga jaminan na jaminan, sarta harga ngagantian téh puluhan rébu.Raycus asalna standar sareng windows pelindung sareng nyayogikeun jasa ngagantian gratis pikeun polusi anu munggaran sareng ngaduruk windows pelindung.

kualitas balok

BPP<4

BPP<4

 

Indéks atenuasi kakuatan laser

kirang ti 3% per taun

kirang ti 3% per taun

Raycus cadangan kakuatan kaleuleuwihan dina laser pikeun mastikeun yén laser nu bisa dibalikeun kana kaayaan pabrik lamun aya wae atenuasi dina 2 taun

Stabilitas kakuatan sareng spésifikasi atenuasi

Stabilitas kakuatan

<±3%

<±3%

sarua

Indéks atenuasi kakuatan laser

<3% per taun

<3% per taun

sarua

Aplikasi

Kamampuh motong

Baja karbon 25 mm
stainless steel 20 mm
alloy aluminium 20mm
Kuningan 16 mm

Baja karbon 25 mm
stainless steel 20 mm
alloy aluminium 20mm
Kuningan 16 mm

sarua

Garansi sareng Jasa Saatos Penjualan

Garansi

Mangsa jaminan + parameter jaminan dua taun

jaman jaminan

Guaranteeing usability nujul kana mastikeun yén mesin teu pegat, sarta guaranteeing parameter pamakéan nujul kana mastikeun yén parameter kaluaran lampu laser konsisten jeung nu ti pabrik dina kaayaan mesin teu ruksak.

 

2. Parameter motong tina Raycus Laser Sumber

Rel-C1000 motong Paraméter

REL-C1000 Teraskeun Sumber Laser (25μm)

Bahan

Kandelna

(mm)

Laju

(m/mnt)

Kakuatan

(w)

Gas

tekanan hawa

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

jangkungna motong

(mm)

Baja karbon

0.8

0.8

1000

N2 / hawa

10

1.5S

0

1

1

10

10

1.5S

0

1

2

4

1000

O2

2

1.2D

+3

0.8

3

3

0.6

1.2D

+3

0.8

4

2.3

0.6

1.2D

+3

0.8

5

1.8

0.6

1.2D

+3

0.8

6

1.5

0.6

1.5D

+3

0.8

8

0.8

0.6

1.5D

+3

0.8

10

0.8

0.6

2.5D

+3

0.8

Beusi sténless

1

20

1000

N2

12

1.5S

0

0.5

2

13

12

1.5S

0

0.5

3

6

12

2.0S

-1

0.5

5

3

12

3.0S

-1.5

0.5

6

1

14

3.0S

-2

0.5

Aluminium Alloy

0.8

18

1000

N2

12

1.5S

0

0.8

1

10

12

1.5S

0

0.5

2

5

14

2.0S

-1

0.5

3

1.5

16

3.0S

-1.5

0.5

Kuningan

1

9

1000

N2

12

2.0S

0

0.5

2

2

14

2.0S

-1

0.5

3

0.8

16

3.0S

-1.5

0.5

PS: Anuditandaan beureumparameter dina tabél téh proofing parameter, nu greatly kapangaruhan ku rupa faktor di processing sabenerna, sarta ngan cocog pikeun produksi bets leutik.Produksi masal jeung ngolah teu dianjurkeun, sarta laser kakuatan luhur dianjurkeun.

Parameter Sumber laser Rel-C1500W

Rel-C1500 motong parameter

REL-C1500 Teraskeun Sumber Laser (50μm)

Bahan

Kandelna

(mm)

Laju

(m/mnt)

Kakuatan

(w)

Gas

tekanan hawa

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

jangkungna motong

(mm)

Baja Karbon

1

20

1500

N2 / hawa

10

1.5S

0

1

2

5

1500

O2

2

1.2D

+3

0.8

3

3.6

0.6

1.2D

+3

0.8

4

2.5

0.6

1.2D

+3

0.8

5

1.8

0.6

1.2D

+3

0.8

6

1.4

0.6

1.5D

+3

0.8

8

1.2

0.6

1.5D

+3

0.8

10

1

0.6

2.0D

+2.5

0.8

12

0.8

0.6

2.0D

+2.5

0.8

14

0.65

0.6

3.0D

+2.5

0.8

16

0.5

0.6

3.0D

+2.5

0.8

Beusi sténless

1

20

1500

N2

10

1.5S

0

0.8

2

7

12

2.0S

-1

0.5

3

4.5

12

2.5S

-1.5

0.5

5

1.5

14

3.0S

-2.5

0.5

6

0.8

16

3.0S

-3

0.5

Aluminium Alloy

1

18

1500

N2

12

1.5S

0

0.5

2

6

14

2.0S

-1

0.5

3

2.5

14

2.5S

-1.5

0.5

4

0.8

16

3.0S

-2

0.5

Kuningan

1

15

1500

N2

12

1.5S

0

0.5

2

5

14

2.0S

-1

0.5

3

1.8

14

2.5S

-1.5

0.5

PS: The parameter beureum-ditandaan dina tabél téh proofing parameter, nu greatly kapangaruhan ku rupa-rupa faktor di processing sabenerna, sarta ngan cocog pikeun produksi bets leutik.Produksi masal jeung ngolah teu dianjurkeun, sarta laser kakuatan luhur dianjurkeun.

Parameter Sumber laser Rel-C2000W

Rel-C2000 motong parameter

REL-C2000 Teraskeun Sumber Laser (50μm)

Bahan

Kandelna

(mm)

Laju

(m/mnt)

Kakuatan

(w)

Gas

tekanan hawa

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

jangkungna motong

(mm)

Baja Karbon

1

25

2000

 

N2 / hawa

10

1.5S

0

1

2

9

10

2.0S

-1

05

2

5.2

2000

O2

1.6

1.0D

+3

0.8

3

4.2

0.6

1.0D

+3

0.8

4

3

0.6

1.0D

+3

0.8

5

2.2

0.6

1.2D

+3

0.8

6

1.8

0.6

1.2D

+3

0.8

8

1.3

0.5

2.0D

+2.5

0.8

10

1.1

0.5

2.0D

+2.5

0.8

12

0.9

0.5

2.5D

+2.5

0.8

14

0.8

0.5

3.0D

+2.5

0.8

16

0.7

0.6

3.5D

+2.5

0.8

18

0.5

0.6

4.0D

+3

0.8

20

0.4

0.6

4.0D

+3

0.8

Beusi sténless

1

28

2000

N2

10

1.5S

0

0.8

2

10

12

2.0S

-1

0.5

3

5

12

2.0S

-1.5

0.5

4

3

14

2.5S

-2

0.5

5

2

14

3.0S

-.5

0.5

6

1.5

14

3.0S

-3

0.5

8

0.6

16

3.0S

-4

0.5

Aluminium Alloy

1

20

2000

N2

12

1.5S

0

0.8

2

10

12

2.0S

-1

0.5

3

4

14

2.0S

-1.5

0.5

4

1.5

14

2.5S

-2

0.5

5

0.9

16

3.0

-2.5

0.5

6

0.6

16

3.0

-3

0.5

Kuningan

1

18

2000

N2

12

1.5S

0

0.8

2

8

12

2.0S

-1

0.5

3

3

14

2.5S

-1.5

0.5

4

1.3

16

3.0S

-2

0.5

5

0.8

16

3.0S

-2.5

0.5

PS: The parameter beureum-ditandaan dina tabél téh proofing parameter, nu greatly kapangaruhan ku rupa-rupa faktor di processing sabenerna, sarta ngan cocog pikeun produksi bets leutik.Produksi masal jeung ngolah teu dianjurkeun, sarta laser kakuatan luhur dianjurkeun.

 

Parameter Sumber laser Rel-C3000W

Rel-C3000 motong parameter

REL-C3000 Teraskeun Sumber Laser (50μm)

Bahan

Kandelna

(mm)

Laju

(m/mnt)

Kakuatan

(w)

Gas

tekanan hawa

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

jangkungna motong

(mm)

Baja Karbon

1

35

3000

 

N2 / hawa

10

1.5S

0

1

2

20

10

2.0S

0

0.5

2

5.5

3000

O2

1.6

1.0D

+3

0.8

3

4

0.6

1.0D

+4

0.8

4

3.5

0.6

1.0D

+4

0.8

5

3.2

0.6

1.2D

+4

0.8

6

2.7

0.6

1.2D

+4

0.8

8

2.2

0.5

1.2D

+4

0.8

10

1.5

0.5

1.2D

+4

0.8

12

1

0.5

3.0D

+4

0.8

14

0.9

0.5

3.0D

+4

0.8

16

0.75

0.6

3.5D

+4

0.8

18

0.65

0.6

4.0D

+4

0.8

20

0.6

0.6

4.0D

+4

0.8

22

0.55

0.6

4.0D

+4

0.8

Beusi sténless

1

45

3000

N2

10

1.5S

0

0.8

2

24

12

2.0S

-0,5

0.5

3

10

12

2.5S

-1.5

0.5

4

6.5

14

2.5S

-2.5

0.5

5

3.6

14

3.0S

-3

0.5

6

2.7

14

3.0S

-3

0.5

8

1.2

16

3.5S

-3.5

0.5

10

0.8

16

4.0S

-4

0.5

Aluminium Alloy

1

30

3000

N2

12

1.5S

0

0.8

2

18

12

2.0S

0

0.5

3

8

14

2.0S

-1

0.5

4

6

14

2.5S

-2

0.5

5

3.2

16

3.0S

-3

0.5

6

2

16

3.0S

-3.5

0.5

8

0.9

16

3.5S

-4

0.5

Kuningan

1

28

3000

N2

12

1.5S

0

0.8

2

15

12

2.0S

0

0.5

3

6

14

2.5S

-1

0.5

4

3

14

3.0S

-2

0.5

5

2.2

14

3.0S

-2.5

0.5

6

1.3

 

 

16

3.0S

-3

0.5

PS: The parameter beureum-ditandaan dina tabél téh proofing parameter, nu greatly kapangaruhan ku rupa-rupa faktor di processing sabenerna, sarta ngan cocog pikeun produksi bets leutik.Produksi masal jeung ngolah teu dianjurkeun, sarta laser kakuatan luhur dianjurkeun.

Parameter Sumber laser REL-C4000

Parameter sumber laser REL-C4000

REL-C4000 Teraskeun Sumber Laser (50μm)

 

Bahan

Kandelna

(mm)

Laju

(m/mnt)

Kakuatan

(w)

Gas

tekanan hawa

(bar)

Nozzle

(mm)

posisi fokus

(mm)

jangkungna motong

(mm)

Bewara

Baja Karbon

1

35

4000

N2 / hawa

 

10

1.5S

0

1

1

2

15

4000

10

2.0S

-1

0.5

3

10

4000

10

2.0S

-1.5

0.5

3

4.5

1800

O2

0.6

1.2D

+3

0.8

2

4

3.5

2400

0.6

1.2D

+3

0.8

5

3.2

2400

0.6

1.2D

+3

0.8

6

2.8

3000

0.6

1.2D

+3

0.8

8

2.3

3600

0.6

1.2D

+3

0.8

10

2

4000

0.6

1.2D

+3

0.8

12

1.2

1800-2200

0.6

3.0D

+2.5

0.8

14

1

1800-2200

0.5

3.5D

+2.5

0.8

16

0.8

2200-2600

0.5

3.5D

+2.5

0.8

18

0.7

2200-2600

0.5

4.0D

+2.5

0.8

20

0.65

2200-2600

0.5

4.0D

+3

0.8

22

0.6

2200-2800

0.5

4.5D

+3

0.8

25

0.5

2400-3000

0.5

5.0D

+3

0.5

Beusi sténless

1

40

4000

N2

10

1.5S

0

0.8

 

2

20

12

2.0S

-1

0.5

3

12

12

2.0S

-1.5

0.5

4

7

12

2.5S

-2

0.5

5

4.5

14

2.5S

-2.5

0.5

6

3.5

14

3.0S

-3

0.5

8

1.8

14

3.0S

-4

0.5

10

1.2

16

4.0S

-5

0.5

12

0.8

16

4.0S

-6

0.5

Aluminium Alloy

1

30

4000

N2

12

1.5S

0

0.6

 

2

20

12

2.0S

-1

0.5

3

13

14

2.0S

-1.5

0.5

4

7

14

2.5S

-2

0.5

5

5

14

2.5S

-2.5

0.5

6

3

16

3.0S

-3

0.5

8

1.3

16

3.0S

-4

0.5

10

0.8

16

3.5

-5

0.5

Kuningan

1

28

4000

N2

12

1.5S

0

0.6

 

2

15

12

1.5S

-1

0.6

3

8

14

2.0S

-1

0.6

4

5

14

2.5S

-2

0.5

5

3

14

3.0S

-2

0.5

6

2.5

16

3.0S

-2.5

0.5

8

1

16

3.0S

-4

0.5

Catetan 1: Disarankeun nganggo hawa atanapi nitrogén pikeun motong baja karbon 1-3mm, laju motong langkung gancang tibatan oksigén, sareng bakal aya slag sakedik.

Catetan 2: Kakuatan anu dianggo pikeun komisioning sareng laju komisioner ogé bakal rupa-rupa dumasar kana kamurnian gas situs, kualitas piring, jsb.

Catetan: Parameter anu ditandaan beureum dina tabél mangrupikeun parameter proofing, anu dipangaruhan pisan ku sababaraha faktor dina pamrosésan anu saleresna, sareng ngan ukur cocog pikeun produksi batch leutik.Produksi masal jeung ngolah teu dianjurkeun, sarta laser kakuatan luhur dianjurkeun.


Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email