. Cina UL-3015 Raycus Ipg 500w 1000w Serat laser motong Mesin Pikeun Lambaran Metal Industri pabrik jeung suppliers |UNIONLASER

UL-3015 Raycus Ipg 500w 1000w Serat Laser Mesin Motong Pikeun Industri Lambaran Logam

Katerangan pondok:

Tipe:   Piring & tabung serat mesin motong laser

merek:UnionLaser

model:  UL3015F-A

harga:   29999USD(ngahubungan kuring)

Garansi: 3 taun pikeun mesin, 2 taun pikeun sumber serat laser, iwal bagian maké.

Kapasitas suplai:  50 sét / bulan

24 h online pikeun Pra-diobral & Saatos-diobral


Rincian produk

Tag produk

Iraha anjeun milih piring sareng tabung serat mesin motong laser?

1. bahan motong anjeun rupa-rupa bahan logam kawas stainless steel, kuningan, aluminium, baja karbon jsb, utamana motong plat kandel.

2. Lamun anjeun kudu motong pipe na tube, utamana motong piring.

3. Ulah hayang milih dua jenis mesin.

4. Motong ongkos.

Fitur

1.Metal lambar serat laser mesin motong, mawa Raycus / IPG / MAX sumber kakuatan, kakuatan 1000w, 1500w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 8000w, 10000w, 12000w pikeun motong sagala jinis logam 30mm ketebalan tina 30mm.
2. béaya rendah jeung konsumsi kakuatan nyaéta 0.5-1.5kw / h;Customer bisa motong sagala jinis cadar logam ku niupan hawa;
3. High-kinerja.Diimpor laser serat rangkep aslina, kalawan kinerja stabil sarta lifespan leuwih 100.000 jam;
4. speed High jeung efisiensi, laju motong cadar logam deukeut ka puluhan méter;
5. The laser pangropéa bébas;
6. Ujung motong Sigana sampurna jeung penampilan lemes jeung geulis;
7. Diimpor mékanisme transmisi na motor servo, sarta akurasi motong tinggi;
8. Parangkat lunak khusus ngamungkinkeun grafis atanapi téks langsung dirarancang atanapi diolah.Operasi anu fleksibel sareng gampang.

Parameter

Modél
UL-3015FT
Wewengkon motong
3000 * 1500mm
Daya laser
1000w, 2000w, 3000w, 4000w, 6000w, 120000w
Jenis laser
Raycus serat laser sumber (IPG / MAX pikeun pilihan)
Laju motong
0-40000mm / mnt
Max iinditan Speed
120m/min,Acc=1.2G
Sasayogian tanaga
380v, 50hz/60hz, 50A
Panjang gelombang laser
1064nm
Lebar Jalur Minimum
0,02 mm
Sistim rak
dijieun di Jerman
Sistim ranté
Igus dijieun di Jerman
Rojongan Format Grafika
AI, PLT, DXF, BMP, DST, IGES
Sistim nyetir
Jepang Fuji Servo motor
Méja Gawé
Sawtooth
Gas Bantu
Oksigén, nitrogén, hawa
Modeu tiis
Sistem cooling sareng panyalindungan cai
Pilihan suku cadang
Chiller cai
Beurat Mesin
2000-3000 kg

Asesoris Rincian

alat ray

Raytools serat sirah laser

- permukaan motong lemes tanpa burrs

- Pokus otomatis kalayan presisi anu luhur

- Awét

- 2 taun jaminan pikeun asesoris inti

 

Meja kerja sawtooth

- Bahan beusi tuang

- Kapasitas bantalan anu kuat

- Denser tur leuwih supportive

sawtooth UnionLaser
alat ratory of serat laser mesin motong

Pneumatic cuk

- A cuk nu nahan workpiece pageuh bari puteran

- Clamp workpiece jeung ngajalankeun workpiece pikeun muterkeun

- Clamps rentang pinuh ku fittings pipe lumaku

- Ningkatkeun produktivitas

Sampel

未标题-1
未标题-1
未标0题-1

Bahan:

Lempeng jeung tube bahan aplikasi terpadu: professionally dipaké pikeun motong 0.5mm-22mm pelat baja karbon jeung tabung;0.5mm-14mm pelat stainless steel sarta tabung;pelat jeung tabung galvanized;pelat éléktrolitik jeung tabung;baja silikon jeung bahan logam ipis lianna, diaméterna φ20mm -φ150mm.

Aplikasi

Produk anu loba dipaké dina manufaktur mesin, elevators, lambar logam, alat-alat dapur, cabinets chassis, alat-alat mesin, alat-alat listrik, hardware cahaya, tanda iklan, suku cadang mobil, alat tampilan, rupa produk logam, motong lambar logam jeung industri lianna.Wilujeng sumping di ngabejaan urang bahan motong anjeun sarta ketebalan, kami masihan anjeun saran pangalusna.

Kaunggulan tina plat & tube serat mesin motong laser

1. The piring jeung tube terpadu mesin motong laser ieu dilengkepan platform ganda pikeun motong piring jeung tube, nu bisa ngawujudkeun fungsi motong ganda tina piring jeung tube.Hiji sapotong pakakas bisa ngalengkepan sababaraha prosés, nu teu ngan bisa ngurangan spasi lantai alat, tapi ogé ngurangan biaya investasi alat.
2. The processing laser adopts a fixture ngahiji jeung tooling, sarta sakabéh prosés processing geus réngsé ku software programming.Ngagunakeun motong laser pikeun ngolah produk, bagian motong lemes, motong kelim leutik, sarta workpiece sakabéh henteu cacad, sarta lengkah saterusna bisa langsung diasupkeun.
3. Laju ngolah piring sareng tabung mesin motong laser terpadu nyaéta puluhan kali tina metode pangolahan tradisional, anu tiasa ngawujudkeun pamrosésan angkatan.Salila ngolah, konvérsi papan motong sareng motong pipa tiasa dilaksanakeun iraha waé, sareng efisiensi produksi ningkat pisan.

Pilihan séjén

3015-F motong laser serat
3015-G
3015F-3 motong laser serat

tipe beurat mesin motong laser serat

Enclosed tipe mesin motong serat laser

mesin motong laser serat tipe ékonomi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Nyambungkeun AS

    Pasihan Kami Ngagorowok
    Kéngingkeun Apdet Email