Sanggeus-jualan

Sistem Kontrol Au3tech, Gampang Mimitian

merek: UnionLaser

Tipe:  Serat mesin motong laser

1. Ngagambar bunderan2. Nyetél ukuran gambar.

3. Motong parameter Setélan4. Tarik sejen lapisan-sagi opat

5. Tambahkeun titik cooling (Pikeun bahan kandel)6. Tambahkeun garis kalungguhan

Fungsi Nyarang Cypcut

merek:  UnionLaser

Tipe: Serat mesin motong laser

1. Impor bagian 2. Pilih bagian diperlukeun
3. Atur ukuran unggal bagian 4. Input kuantitas unggal bagian
5. sayang Otomatis 6. Motong setélan parameter
7. Pigura 8. Tambahkeun titik cooling 9. Mimitian motong

Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email