Serat mesin beberesih laser

UnionLaser Nepangkeun mesin beberesih serat laser

merek:UnionLaser

kecap konci:parabot beberesih;mesin beberesih laser;mesin cuci karpét

* Lengkep panyabutan cet, beberesih tina molds badag, Weld seam pre-perlakuan.
* Pre-palapis préparasi permukaan / panyabutan contaminant.
* Pra-perlakuan pikeun ningkatkeun beungkeutan napel, de-kontaminasi Nuklir.
* Gancang ngaleungitkeun karat/oksida, minyak, gajih & résidu produksi.
* Industri, militér, & galangan kapal - produksi intensif de-palapis.
* Éta ogé tiasa dianggo sareng mesin las Serat laser, pangaruh kerja sampurna.

Merk: UnionLaser

Konci: Serat Laser 2kw Mesin beberesih;Laser beberesih Mesin Mesin Metal;Mesin laser beberesih karat

- 2000w Raycus sumber laser, kakuatan badag

- Terus meresihan mesin, efficent tinggi.

- Pangaruh alus, jelas.


Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email