Mesin motong plasma

Kumaha nyetél parameter mesin motong plasma

merek:UnionLaser

Tipe:Mesin motong plasma

1500 * 3000 Daérah gawé

Meja kerja sawtooth

ngaronjat tegangan Arc

UnionLaser 1530 mesin motong plasma jeung 120A Huayuan

merek:UnionLaser

Tipe:Mesin motong plasma

1500 * 3000 aréa gawé (bisa ngaropéa)

120A Huayuan (Nurutkeun ketebalan motong anjeun)

3 taun jaminan pikeun mesin


Nyambungkeun AS

Pasihan Kami Ngagorowok
Kéngingkeun Apdet Email